Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKjørlaug, Øyvind
dc.date.accessioned2009-10-14T07:07:24Z
dc.date.available2009-10-14T07:07:24Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/169189
dc.description.abstractDenne utredningen søker å analysere om det eksisterer forskjeller innad i bakeribransjen i Norge, hovedsakelig vedrørende de ulike aktørenes forhold til konkurransesituasjon, posisjonering, prising og viktige prisfaktorer. Dette gjøres ved hjelp av statistisk og kvalitativ analyse av en spørreundersøkelse og offentlige tall. Bakeriene i Norge kan deles inn i tre hovedkategorier etter hvor mye mel de mottar årlig. Innenfor disse kategoriene finner jeg at aktørene opplever markedet ulikt og tilpasser seg deretter. Særlig finner vi at de små aktørene satser mer på håndverk og kvalitet og ser ut til å bedrive en slags form for profittmaksimering. De store og industrielle bakeriene retter seg på sin side i stor grad mot dagligvaremarkedet, satser på kvantitet og ser ut til å være fornøyd med tilfredsstillende profitt.en
dc.language.isonoben
dc.subjectøkonomisk styringen
dc.titleBakeribransjen i Norge : en empirisk analyseen
dc.typeMaster thesisen
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210::Bedriftsøkonomi: 213en


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel