Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLindkvist, Knut Bjørn
dc.contributor.authorHauge, Elisabet Sørfjorddal
dc.date.accessioned2008-12-12T12:16:39Z
dc.date.available2008-12-12T12:16:39Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.issn1503-2701
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/162314
dc.description.abstractRapporten diskuterer i hovedsak prosess- og produktinnovasjoner i norsk saltfiskindustri i 1990-årene. Rapporten dokumenterer veksten i den norske saltfisknæringen i disse årene, noen av de strategiene som produsentene har fulgt og konkluderer med at målsettingen med disse innovasjonene i hovedsak har vært å bedre produktkvaliteten og rasjonalisere produksjonen. Det framheves at lokale, kontekstuelle forhold i mange av produksjonsregionene påvirker innovasjonsprosessen. Omfanget av produktinnovasjoner har ikke vært stort og nye produkter har hatt relativt liten andel av omsetningen av saltfisk. Denne rapporten antyder at norsk saltfiskindustri kan møte større problemer i framtiden hvis innovasjonsevnen i næringen ikke styrkes.en
dc.language.isonoben
dc.publisherUniversity of Bergen. Department of Geographyen
dc.relation.ispartofseriesGeografi i Bergenen
dc.relation.ispartofseries240en
dc.titleInnovasjoner i norsk saltfiskindustri i 1990-årene, noen eksempleren
dc.typeResearch reporten
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Andre fiskerifag: 929en


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel