Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorDahle, Anders
dc.date.accessioned2008-03-25T09:27:11Z
dc.date.available2008-03-25T09:27:11Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/167995
dc.description.abstractDenne oppgaven tar for seg forskjellige vinklinger innenfor økonomisk kvalitetsteori og ser på hvordan disse teoriene egner seg for bruk i kaffebarbransjen. I tillegg ser jeg på om satsing på kvalitet i kaffebarer gir høyere lønnsomhet. Dette gjøres ved å studere nøkkeltall fra kaffebarer i Norge. Det viser seg å være signifikante forskjeller mellom de to gruppene. Kaffebarene som regnes som ”kvalitetskaffebarer” synes å ha bedre lønnsomhet. Hovedforklaringen til dette er at kvalitetskaffebarer har høyere salgsinntekter og høyere vekst i disse.en
dc.language.isonoben
dc.subjectøkonomisk styringen
dc.titleKvalitet ved norske kaffebareren
dc.typeMaster thesisen
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210::Bedriftsøkonomi: 213en


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel