dc.contributor.author | Gaasland, Ivar | |
dc.contributor.author | Mjørlund, Rune | |
dc.contributor.author | Vårdal, Erling | |
dc.date.accessioned | 2008-12-18T09:29:51Z | |
dc.date.available | 2008-12-18T09:29:51Z | |
dc.date.issued | 2008-06 | |
dc.identifier.issn | 1503-2140 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/166182 | |
dc.description.abstract | Dette notatet belyser statens bidrag til dekning av markedsføringskostnader i kjøttbransjen, og beskriver hvordan de ulike finansieringsordningene er organisert. | en |
dc.language.iso | nob | en |
dc.publisher | SNF | en |
dc.relation.ispartofseries | Arbeidsnotat | en |
dc.relation.ispartofseries | 2008:11 | en |
dc.title | Markedsføring av kjøtt i Norge : organisering og finansieringskilder | en |
dc.type | Working paper | en |
dc.subject.nsi | VDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210::Bedriftsøkonomi: 213 | en |